Muzikaal talent

Speelt u accordeon of een ander instrument of kunt u komen zingen voor en met bewoners-cliënten: zeer zeer welkom!  Contacteer barbara.geys@dvcdetriangel.be

Handwerk
  • Ooit was haken, breinen, naaien de geliefde activiteit van heel wat bewoonsters van de Triangel. Veel van hen zijn nu bejaard geworden, maar doen dat nog altijd héél graag. Ze hebben echter een beetje begeleiding nodig.
  • We zoeken ook een aantal mensen die met een naaimachine overweg kunnen, voor het herstellen van bed- en badlinnen (bv. slabben) en werkkledij (schorten). Het naaiwerk kan in de naaikamer van de Triangel gebeuren. Er zijn 5 machines beschikbaar dus ideaal voor een naainamiddag met een groepje vriendinnen. Wie liever rustig thuis het verstelwerk doet, dat kan natuurlijk ook.
Café Santé

Af en toe organiseren wij op zaterdagnamiddag een koffietafel met leuke activiteit voor vier leefgroepen in de cafetaria van de Triangel.Begin om 13 uur, einde om 16.30 uur. Wij zoeken nog: twee vrijwilligers die opdienen, afruimen, en die vooraf en achteraf rolwagens helpen duwen. Interesse? Mail naar Nathalie die Café Santé coördineert. Zij kan je de concrete datums bezorgen: nathalie.huys@dvcdetriangel.be

Klussen

Bij projecten met technische uitdagingen kunnen wij af en toe een beroep doen op handige vrijwilligers zoals Robert die ons bijstaat als gepensioneerde technischedienstmedewerker. Ben je een handige Harry en wil je klusmaat worden van Robert?
Welkom. We hebben altijd wel een boeiend project!

Dagbesteding

Bernadette is onze nieuwe inpakster van geschenkjes die de bewoners hebben gemaakt in de ateliers.

Time4society

Sociaal ingestelde bedrijven die wat werktijd willen ‘wegschenken’, komen via ‘Time4society’ in contact met zorgvoorzieningen. De Triangel kon reeds een aantal projecten realiseren met de medewerking van ING bank en Victor Buyck Steel Construction.